Warning: Invalid argument supplied for foreach() in /home/customer/www/alamira.nl/public_html/wp-includes/media.php on line 892
Kunst | In opdracht | alaMira | kunstprojecten Kunst | In opdracht – alaMira | kunstprojecten

Kunst | In opdracht

Home / Kunst | In opdracht
IETS NIEUWS DAT IEDEREEN KENT

Zowel voor particulieren als voor bedrijven werk ik ook in opdracht. Dat kan toegepast zijn, geheel vrij of (een onderdeel van) een theaterdecor. Het kan dus ook een kunstobject zijn dat jouw huis of bedrijfspand compleet maakt. Denk bijvoorbeeld aan een 3D-schilderij voor in je woonkamer of een opvallend object voor in de ontvangstruimte van je bedrijf.

Zo heb ik bijvoorbeeld een reeks muzikale themakarren gemaakt voor stichting Diva Dichtbij, een stalen frame van het getal 30 met felgekleurde linten op het hoofdpodium tijdens 30 jaar Almere; of het metershoge standbeeld als ‘Statue of the Brave’ van papier mache tijdens festival The Brave in Amsterdam. Voorbeelden van deze en andere projecten volgen nog in mijn portfolio op deze website.

Alle kunstvormen vertellen een verhaal: waar het bedrijf voor staat, waar de voorstelling over gaat of  wat jij belangrijk en inspirerend vindt in je leven.

LAAT ZIEN WAAR JIJ VOOR STAAT

Ben jij op zoek naar dat ene kunstwerk? Een kunstwerk voor aan de muur of voor op een sokkel of voor in de openbare ruimte? Neem contact met me op, dan bespreken we samen wat je zoekt en in welke ruimte het kunstwerk het beste past. Vervolgens ga ik aan de slag om met gebruik van materialen die het verhaal ondersteunen, gecombineerd met verrassende technieken, een uniek kunstwerk voor jou te ontwerpen. Van handzaam klein tot metersgroot, het wordt een kunstwerk dat qua verhaal, vorm en materiaal helemaal past bij jou!

 

De diva’s en divo van Stichting Diva Dichtbij met hun muzikale themakarren, waarmee ze zingen voor ouderen en dementerenden in verzorgingstehuizen door het hele land.